GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στον "αέρα" της ΕΡΤ μεταξύ παρουσιαστή και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση Παπαντωνίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Απευθείας» της ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου κα...

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Απευθείας» της ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου και έναν εκ των παρουσιαστών, τον Νίκο Μερτζάνη.

Αφορμή αποτέλεσαν ένα σχόλιο του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις της κ. Κεφαλίδου στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης σχετικά με την υπόθεση Παπαντωνίου.

«Είναι ξεκάθαρη θέση και του ΚΙΝΑΛ και των στελεχών του για άπλετο φως παντού» είπε μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλίδου στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση», προσθέτοντας ότι «η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το δικό της έργο και από εκεί και ύστερα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους».

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της εδώ και καιρό , ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ένα τέτοιο δικαστικό εύρημα είναι κάτι το οποίο μας έχει προβληματίσει και από το παρελθόν και συνεχίζει και τώρα» τόνισε η βουλευτής αφήνοντας αιχμές για τον χρόνο που γίνονται όλα αυτά.

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν από τον Νίκο Μερταζάνη κατά τη διάρκεια της επόμενης εκπομπής της ΕΡΤ «Απευθείας» , με αποτέλεσμα η κ. Κεφαλίδου να ζητήσει να παρέμβει τηλεφωνικώς.

«Είναι απαράδεκτο να γίνονται σχόλια εν απουσία μου» είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας για στρέβλωση των όσων είπε. «Ζήτησα να πέσει άπλετο φως, η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη να προχωρήσει στο έργο της, τι πιο σαφές χωρίς αστερίσκους και χωρίς υπονοούμενα. Αυτό που επιχειρείτε, να εκμεταλλευτείτε ένα σχόλιο, αδικεί και τη Δημόσια Τηλεόραση και τους καλεσμένους που ερχόμαστε εκεί να εκφράσουμε την άποψή μας» ανέφερε η Χαρά Κεφαλίδου.

«Έχω το δικαίωμα να σχολιάσω την εργαλειοποίηση που επιχειρείται από την κυβέρνηση για κρίσιμα θέματα» τόνισε και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τη θέση μας για τον κ. Παπαντωνίου, νομίζω ότι είμαστε κατηγορηματικοί , προχωράει η υπόθεση, υπάρχει ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη και σεβόμαστε τις αποφάσεις της».

Ο δημοσιογράφος σε αυτό το σημείο της ζήτησε να διαβάσει ή να παίξει το βίντεο με τη δήλωσή της, με τη βουλευτή να απαντά: «Ξέρω καλά τι έχω πει , άλλοι δεν αντιλαμβάνονται μάλλον».

«Μας λέτε ότι είμαστε και χαμηλής αντίληψης. Το δέχομαι αλλά θα ήθελα να αναγνωρίσετε και σε εμάς το δικαίωμα να κάνουμε σχόλιο» της απάντησε ο Νίκος Μερτζάνης.

«Σχόλιο ναι, διαστροφή δηλώσεων όχι» είπε η κ. Κεφαλίδου.

«Το δικό μου σχόλιο ήταν ότι μετά τη δήλωση Παπαντωνίου που μίλησε για εργαλειοποίηση ακούστηκε μια αντίστοιχη άποψη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ» της απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Προσπαθείτε να ταυτίσετε δύο δηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση» είπε η κ. Κεφαλίδου, με τον δημοσιογράφο να της ζητά να δώσει διευκρινίσεις για τη δήλωσή της: 

«Μιλώ για εργαλειοποίηση σε όλα τα μεγάλα θέματα που η κυβέρνηση έχει ως τακτική της. Είναι ένα γενικό σχόλιο που δεν είχε σχέση με την υπόθεση Παπαντωνίου» συνέχισε η Χαρά Κεφαλίδου , ενώ ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε για λίγα ακόμη λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση