GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνατζερ Καρνέζη: Κάηκε το σπίτι του, σώθηκε στο παρά πέντε η οικογένειά του στις πυρκαγιές

Με τον Νταβίντ Οσπίνα να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση του βασικού πορτιέρε ο Ορέστης Καρνέζης θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ...

Με τον Νταβίντ Οσπίνα να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση του βασικού πορτιέρε ο Ορέστης Καρνέζης θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο αναπληρωματικός στην Νάπολι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να πτοήσει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα.

Όπως μάλιστα υποστήριξε σε συνέντευξή του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marte" ο μάνατζέρ του, Βασίλης Παναγιωτάκης, ο πρώην γκολκίπερ της Ουντινέζε βίωσε δύο πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές μέσα στο καλοκαίρι, λίγο μετά τη συμφωνία με τους "παρτενοπέι", που δεν μπόρεσαν να τον λυγίσουν.

"Όταν έφτασε στην Νάπολι περνούσε κάποιες δύσκολες στιγμές, ειδικά την περίοδο που ήταν να πάρει μέρος στο πρώτο φιλικό. Λίγες ημέρες πριν είχε χάσει ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο, ενώ θυμάστε και τις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα τον Ιούλιο;

Οι φωτιές έπληξαν και το σπίτι που ζει η γυναίκα του η οποία είναι ζωντανή από θαύμα. Τα μέλη της οικογένειάς του είναι ζωντανοί από θαύμα επειδή πέντε λεπτά νωρίτερα ήταν στο σπίτι και ευτυχώς όταν οι φλόγες έφτασαν στο σπίτι και έκαψαν τα πάντα, ήταν όλοι τους έξω από αυτό.

Ήταν ένα τρομερό σοκ, όμως δεν έχασε ούτε μία προπόνηση, από σεβασμό προς το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Νάπολι.

Δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν αυτή τη θλιβερή στιγμή για εκείνον, το κράτησε μέσα του επειδή είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Είμαι υπερήφανος που έχω γιο πελάτη ένα παιδί όπως ο Ορέστης", τόνισε ο μάνατζερ του Καρνέζη, για να υποστηρίξει παράλληλα πως ο 33χρονος κίπερ έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον οργανισμό που λέγεται Νάπολι.

"Ο Ορέστης είναι πολύ χαρούμενος με την πόλη και την ομάδα, όπως επίσης και με τη σχέση που έχει με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις, τον αθλητικό διευθυντή Τζουντόλι, τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλεσάντρο Νίστα.

Όταν πας στην Νάπολι, αποκτάς αμέσως την αίσθηση ότι είναι ένας πολύ σημαντικός σύλλογος, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε όλο τον κόσμο, και ο Ορέστης είναι υπερήφανος που αποτελεί κομμάτι του.

Σέβεται όλες τις αποφάσεις του Αντσελότι, όπως άλλωστε έχει σεβαστεί κάθε απόφαση προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Είναι χαρούμενος με τα λεπτά συμμετοχής που είχε ως τώρα, έχει εξαιρετική σχέση με τον Οσπίνα.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των δύο αυτών τερματοφυλάκων, όπως άλλωστε ισχύει και με όλους τους παίκτες της ομάδας", δήλωσε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση