GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τούμπα της χρονιάς από τον Λόβρεν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν πρόσφερε ίσως το κορυφαίο fail τη φετινή σεζόν με την τούμπα του στο χθεσινό ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντ...

Ο Ντέγιαν Λόβρεν πρόσφερε ίσως το κορυφαίο fail τη φετινή σεζόν με την τούμπα του στο χθεσινό ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντιφ και ο κολλητός του, Μοχάμεντ Σαλάχ, δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει καζούρα.

Ο διεθνής Κροάτης στόπερ αυτοσαρκάστηκε, αλλά έπρεπε να περιμένει και την αντίδραση των συμπαικτών του που δεν τον άφησαν σε ησυχία, έπειτα από τη γκάφα του.

Φεύγοντας από την περιοχή του Άλισον σε μία φάση που η άμυνα των «κόκκινων» δεν διέτρεξε κίνδυνο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπερδεύτηκε και σωριάστηκε μόνος του στο έδαφος, με τον Σαλάχ να βάζει το βίντεο στο instagram και να γράφει «αυτό είναι κίτρινη...».

Ο Τζέιμς Μίλνερ έκανε λόγο για... την κωμωδία της χρονιάς, ενώ ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Σαουθάμπτον, Τζος Χόιβελντ, σχολίασε «άσχημο τάκλιν δέχθηκες...».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση