GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο φερόμενος "εγκέφαλος" της σπείρας των ναρκωτικών - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται...

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που εξαρθρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε Αθήνα και Θεσσαλία.

Ο 31χρονος θεωρείται ο εγκέφαλος της σπείρας και αναζητείται. Πρόκειται για τον (επ.) TAFAJ (ον.) ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε την 08-08-1988 στην Αλβανία. Στις αρχές του 2016, είχε εμπλοκή στη ληστεία μετά φόνου στην Ελευσίνα, με θύμα έναν χονδρέμπορο ψιλικών. Επίσης στη ληστεία με θύμα ηλικιωμένη, στην ίδια περιοχή, -- η οποία ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Erius είχε συλληφθεί το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, αλλά έπειτα από κάποιο διάστημα είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Επιπλέον, ήταν αυτός που είχε προσφέρει κατάλυμα σε δύο συμπατριώτες του, που το είχαν σκάσει κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους στον Πειραιά τον περασμένο Μάιο. Οι δραπέτες συνελήφθησαν 3 μέρες αργότερα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε ο 31χρονος στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Αστυνομία δημοσίευσε τις φωτογραφίες του με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την προστασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση