GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσε την φίλη της μέσα στο τρένο - Της φώναζε "κοιμήσου κοριτσάκι" - ΦΩΤΟ

Οι κάμερες ασφαλείας του τρένου κατέγραψαν τη στιγμή που μία γυναίκα μαχαίρωνε την φίλη της για τέσσερα ολόκληρα λεπτά, φωνάζοντας...

Οι κάμερες ασφαλείας του τρένου κατέγραψαν τη στιγμή που μία γυναίκα μαχαίρωνε την φίλη της για τέσσερα ολόκληρα λεπτά, φωνάζοντας "κοιμήσου κοριτσάκι".

Η 42χρονη Lisa Savage, είχε μόλις απελευθερωθεί από την φυλακή. Το βίντεο δείχνει την 42χρονη να σκύβει πάνω από την φίλη της, Sarah Hayton και να τραβάει ένα μαχαίρι από την τσάντα της, με το οποίο την μαχαίρωσε πολλές φορές.

Η επίθεση κράτησε τέσσερα λεπτά, ενώ η δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα στο πάτωμα, το οποίο είχε γεμίσει με αίματα, και με ηρεμία περπάτησε μέχρι τις πόρτες του τρένου.

Η Savage βρισκόταν στη φυλακή για 17 χρόνια και είχε καταδικαστεί σε ισόβια για το μαχαίρωμα του πρώην συντρόφου της.

Η δράστης σκόπευε να πάει στο σπίτι της μητέρας της γιατί της είχε στείλει μήνυμα, στο οποίο έλεγε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Όμως, η φίλη της άλλαξε άποψη στα μέσα της διαδρομής και δεν ήθελε να την βοηθήσει στο σχέδιο της να εκδικηθεί την μητέρα της. Η αντίδραση της ήταν να χρησιμοποιήσει πάνω της ένα από τα δύο μαχαίρια, τα οποία είχε μαζί της.

Η Hayton χρειάστηκε να κάνει 67 επιφανειακά ράμματα, και 20 βαθιά ράμματα, ενώ δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό, το πρόσωπο και το μάτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση