GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι αποσύρεται - Ο γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάικλ Μπουμπλέ είπε ότι τελείωσε οριστικά με τη μουσική βιομηχανία. Ο τραγουδιστής που έχει κερδίσει και Grammy, μίλησε σε συνέν...

Ο Μάικλ Μπουμπλέ είπε ότι τελείωσε οριστικά με τη μουσική βιομηχανία. Ο τραγουδιστής που έχει κερδίσει και Grammy, μίλησε σε συνέντευξή του για την απόφαση να βάλει στοπ στην καριέρα του.

Το 2016, ο τρίχρονος γιος του Νόα, διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι και έκτοτε κάνει θεραπείες. Ο Μπουμπλέ και η σύζυγός του έχουν μιλήσει για τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο και πως έχει επηρεάσει την οικογένειά τους.

Με δάκρυα στα μάτια την περασμένη εβδομάδα μίλησε στο αυστραλιανό σόου TODAY "Είναι άσχημο γιατί βιώσαμε το χειρότερο πράγμα που μπορεί να ακούσει ποτέ ένας γονιός και σαν άνθρωπος. Θα προτιμούσα να είχε συμβεί σε εμένα και όχι στο παιδί. Το ευχόμουν πολλές φορές".

Η διάγνωση του παιδιού άλλαξε τη ζωή του και πλέον δεν θέλει να συνεχίσει αυτό που έκανε. Ο νεός του δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και σύμφωνα με τις δηλώσεις του θα είναι ο τελευταίος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση