GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει η γραμμή του τραμ από Νέο Κόσμο έως Σύνταγμα!

Τη διακοπή της λειτουργίας του Τραμ. για προληπτικούς λόγους, από την περιοχή Κασομούλη έως το Σύνταγμα αποφάσισαν το υπουργείο Υποδομών ...

Τη διακοπή της λειτουργίας του Τραμ. για προληπτικούς λόγους, από την περιοχή Κασομούλη έως το Σύνταγμα αποφάσισαν το υπουργείο Υποδομών και η Περιφέρεια Αττικής. Κλείνουν οι σταθμοί: Φιξ, Λ. Βουλιαγμένης, Ζάππειο και Σύνταγμα.
Όπως εξήγησαν ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, από την πρώτη διερεύνηση που έγινε στις περιοχές που περνά ο Ιλισσός (ο οποίος έχει καλυφθεί) με αφορμή την πρόσφατη υποχώρηση του εδάφους σε δημοτικό πάρκινγκ στην Καλλιθέα, φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρές διαβρώσεις στην υπόγεια κοίτη του ποταμού.
Ο υπουργός Υποδομών, μάλιστα, μίλησε για μελέτες που έγιναν για την κατασκευή του Τραμ, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στις οποίες διαπιστώθηκε η ελλιπής αντιστήριξη της πλάκας πάνω από τον ποταμό, χωρίς να δοθεί τότε η δέουσα σημασία.
Η προκαταρκτική αυτοψία πραγματοποιήθηκε στην κοίτη του Ιλισσού από Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου και έως περίπου την Καλλιθέα. Οι αυτοψίες επικινδυνότητας θα συνεχιστούν σε όλους τους οδικούς άξονες, προκειμένου να γίνει η μελέτη και να ξεκινήσει το έργο της συντήρησης του Ιλισσού.
Προς το παρόν δεν υπάρχει εκτίμηση για τα έργα, το χρόνο κατασκευής αλλά και το ύψος της δαπάνης, που θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση