GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της Σταυρούλας Κουράκου μέσα από τη φυλακή: Ο Γιάννος είναι ακέραιος άνθρωπος - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται για έκτη ημέρα, η Σταυρούλα Κουράκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μαζί με τον σύζυγό της Γιάννο Παπαν...

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται για έκτη ημέρα, η Σταυρούλα Κουράκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μαζί με τον σύζυγό της Γιάννο Παπαντωνίου.
Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, δεν κατάφεραν να πείσουν στη διήμερη μαραθώνια απολογία τους ότι δεν σχετίζονται με ξέπλυμα 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων σχετιζόμενα με τη σύμβαση εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού.
Η Σταυρούλα Κουράκου, μέσα από τις φυλακές, μίλησε για τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον οποίο θεωρεί ακέραιο άνθρωπο, ενώ χαρακτήρισε ανακρίβειες όσα έχουν ειπωθεί.
"Ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες. Δεν υπάρχει πισίνα στο σπίτι. Ήταν ένα μειονεκτικό οικόπεδο 300 τετραγωνικών. Όταν το πήραμε δεν ήταν καν διαμορφωμένη περιοχή. Έγινε σιγά-σιγά", ανέφερε σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπενέα, η οποία μεταδόθηκε στην εκπομπή "Μαζί σου".
"Απορώ πώς βρεθήκαμε εδώ, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Όλα είναι 'είπε ο ένας, είπε ο άλλος'. Δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη και μας στέλνουν στη φυλακή, ενώ έχουμε συνεργαστεί απολύτως με τις αρχές. Έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να ανοίξουν οι λογαριασμοί και στο τέλος θα φανεί η αλήθεια. Δεν έχω τι άλλο να σας πω. Είμαι συντετριμμένη σαν άνθρωπος. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη", δήλωσε.
"Ούτε κακία έχω, ούτε θυμό προς όλο το σύστημα. Αυτό που έχω μέσα μου, είναι αγάπη για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου και αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο", ανέφερε συγκινημένη.
"Είναι τραγικά όλα αυτά συμβαίνουν. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν για αυτόν: 'Ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;' Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα, που δεν μπορεί κανείς, ακόμη και σήμερα να την ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος. Είναι ένας κύριος. Ένας τζέντλεμαν. Στάθηκε στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου, ακόμα και με όλα αυτά που τραβάμε τον έχουν πολύ ψηλά. Αυτό κάτι σημαίνει... Δεν μπορεί κανείς να τον τραυματίσει τον Γιάννο".
"Πάντα με μέτρο λειτουργήσαμε σε όλη μας τη ζωή και δεν προκαλέσαμε. Τουλάχιστον ένας Γιάννος Παπαντωνίου, εάν αυτά ήταν προϊόν συνδιαλλαγής, ή άλλης πηγής, θα μπορούσε να μην τα βάλει σε τράπεζες. Αλλά τα λεφτά αυτά, όλα φαίνονται. Το είπα και στην ανακρίτρια", επισήμανε.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, γιατί δεν έβγαλαν στο εξωτερικό τα χρήματα με νόμιμο τρόπο, απάντησε: "Βεβαίως υπάρχει παρατυπία. Αλλά αυτό που μας κατηγορούν, είναι αδιανόητο. Δεν μπορούσε ποτέ να πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο".
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση