GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει γνωστός ποδοσφαιριστής με την εξομολόγησή του για τις κρίσεις άγχους

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο επιθετικός της Στόουκ, Μπόγιαν Κρκιτς, αναφερόμενος στην πίεση που αντιμετώπισε στο πρώτο διάστημ...

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο επιθετικός της Στόουκ, Μπόγιαν Κρκιτς, αναφερόμενος στην πίεση που αντιμετώπισε στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε όταν ξεκίνησε την καριέρα του στην καταλανική ομάδα ήταν τόσο αγχωμένος που δυσκολευόταν ακόμη να πάρει και ένα μπουκάλι νερό κατά την διάρκεια της προπόνησης.

«Ο Μπόγιαν της Μπαρτσελόνα ήταν ένας πραγματικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο αντίκτυπο», υπογράμμισε ο 28χρονος σήμερα φορ.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός άσος ανέφερε: «Ήμουν 17 ετών και έπαιζα σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, βρισκόμουν στα αποδυτήρια με παίκτες όπως οι Ετό, Πουγιόλ, Μάξγουελ και Ινιέστα αλλά την ίδια στιγμή κάθε μέρα ήταν ένα όνειρο για εμένα. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα, κάθισα πέντε μέτρα από το σημείο όπου φυλάσσονταν τα μπουκάλια του νερού. Διψούσα πολύ, αλλά ποτέ δεν πήγα για να πάρω ένα μπουκάλι, καθώς φοβόμουν να μην κάνω κάτι λάθος».

Καταλήγοντας, ο Μπόγιαν στην κρίση άγχους που υπέστη τον Φεβρουάριο του 2018: «Εκεί ήταν που συνέβησαν όλα. Αισθάνθηκα άβολα και έπρεπε να σταματήσω», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Τα πάντα μέσα μου εξερράγησαν και δεν ήμουν καν ενήλικας. Αργότερα αποφάσισα να μην πάω στο Euro 2008 καθώς έπρεπε να αποστασιοποιηθώ από το ποδόσφαιρο και να μείνω μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση