GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Σίδνεϊ - Ένας τραυματίας

Συναγερμός σήμανε σε μεγάλο νοσοκομείο του Σίδνεϊ, όταν ένας άνδρας μπήκε κρατώντας μαχαίρι. Πρόκειται για το Nepean Hospital στην...

Συναγερμός σήμανε σε μεγάλο νοσοκομείο του Σίδνεϊ, όταν ένας άνδρας μπήκε κρατώντας μαχαίρι.

Πρόκειται για το Nepean Hospital στην περιοχή Penrith. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα) ένας άνδρας μπήκε στο κτίριο οπλισμένος με μαχαίρι. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, κι ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον ύποπτο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Όπως αναφέρει το Channel 10, ο άνδρας κινούνταν απειλητικά προς τους αστυνομικούς με το μαχαίρι στο χέρι του, όταν πυροβολήθηκε.

Ο ύποπτος είναι ζωντανός και κρατείται από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος άλλος τραυματισμός. Δημοσίευμα της The Daily Telegraph αναφέρει ότι ο άνδρας ήταν ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και άρχισε να απειλεί κραδαίνοντας ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το νοσοκομείο αποκλείστηκε όπως και οι δρόμοι γύρω από αυτό.

(φωτο: Channel 7)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση