GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φαγητό της γιαγιάς τους έστειλε στο νοσοκομείο

Επικίνδυνο αποδείχθηκε το γεύμα που έφαγε για μια οικογένεια στην Κρήτη, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα μέλη της μεταφέρθηκα...

Επικίνδυνο αποδείχθηκε το γεύμα που έφαγε για μια οικογένεια στην Κρήτη, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα μέλη της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν όταν ένας ψαράς «έπιασε» έναν λαγοκέφαλο, τον οποίο και τοποθέτησε στην κατάψυξη της κουζίνας του σπιτιού του, υποψιαζόμενος, βέβαια, ότι πρόκειται για το επικίνδυνο ψάρι.

Ο άνδρας τοποθέτησε το ψάρι στην κατάψυξη, ώστε, σε μεταγενέστερο χρόνο, να το μεταφέρει για εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί και επιστημονικά εάν πράγματι πρόκειται για λαγοκέφαλο.

Βέβαια, δεν ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειάς του για το επικίνδυνο ψάρι που βρισκόταν στην κατάψυξη, με αποτέλεσμα η πεθερά του να το… μαγειρέψει!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για λαγοκέφαλο, μαγείρεψε το ψάρι και από το εν λόγω φαγητό έφαγε η ίδια, η κόρη της (και σύζυγος του ψαρά), καθώς και το εγγόνι της!

Έτσι, η πεθερά, η σύζυγος και το παιδί του ψαρά νοσηλεύτηκαν για προληπτικούς λόγους, σε τρεις διαφορετικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σύμφωνα με το agonaskritis.gr, έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση