GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΕΤΑΠΕΙΣΤΗ! Η Παπακώστα επιμένει στην απειλή παραίτησης...

Η μία φωτιά μετά την άλλη στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σε ρόλο πυροσβέστη. Νέα εστία έντασης η διαφωνία που έφτασε ακόμη και στην ...

Η μία φωτιά μετά την άλλη στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σε ρόλο πυροσβέστη. Νέα εστία έντασης η διαφωνία που έφτασε ακόμη και στην απειλή παραίτησης, μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο κυρίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έφτασε σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα να αποτραπεί μόλις την τελευταία στιγμή η παραίτηση της κυρίας Παπακώστα. Η πρώην γαλάζια βουλευτής απείλησε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη γιατί η υπουργός δεν την ενημέρωσε για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και προώθησε μόνη της το σχετικό ΦΕΚ.

Σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κυρία Παπακώστα τριγυρνούσε στους διαδρόμους της Βουλής και κάποια στιγμή απευθύνθηκε τηλεφωνικά στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, την πρότεινε για υπουργοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα και άρα αποτελεί επιλογή των ΑΝΕΛ.Παρότι επιχειρήθηκε και από τον Πάνο Καμμένο να λειτουργήσει πυροσβεστικά, ωστόσο δεν ήταν εφικτό.

Αν και από τις 12 το πρωί η Κατερίνα Παπακώστα απαιτούσε να δει τον πρωθυπουργό, ωστόσο το ραντεβού τους κλείστηκε αργά το βράδυ με τον πρωθυπουργό να βλέπει τελικά την Παπακώστα, επί 20 λεπτά.Επί 20 λεπτά ο Τσίπρας έκανε μια νέα προσπάθεια, έχοντας απέναντί του την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία τον ενημέρωσε  για την διαφωνία της με το Προεδρικό Διάταγμα σχετικά με τις κρίσης των αξιωματικών της ΕΛΑΣ.Ο κ. Τσίπρας δεν κατάφερε όπως φαίνεται να σβήσει την φωτιά, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν οι διαφωνίες μεταξύ Παπακώστα και Γεροβασίλη.

Φαίνεται όμως ότι η Παπακώστα είναι σε μια πιο προνομιακή θέση καθώς έχει να διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση και την ψήφο της, είτε για τα νομοσχέδια που έρχονται, είτε για την Συμφωνία των Πρεσπών, αν σκεφτεί κανείς ότι η ψήφος της Όλγας Γεροβασίλη είναι δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση