GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προθεσμία πήραν Δούρου και Ψινάκης για να δώσουν εξηγήσεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Της Άννας Κανδύλη Για το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη λαμβάνουν προθεσμία από την εισαγγελία όσοι έχουν κληθεί ως ύποπτοι προκειμέν...

Της Άννας Κανδύλη

Για το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη λαμβάνουν προθεσμία από την εισαγγελία όσοι έχουν κληθεί ως ύποπτοι προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για πράξεις ή παραλήψεις τους σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η πλειοψηφία των κληθέντων δεν εμφανίστηκε ενώπιον των εισαγγελέων αλλά επέλεξε να ζητήσει και να λάβει προθεσμίες μέσω δικηγόρων. Όπως η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου που πήρε προθεσμία για τις 8 Νοεμβρίου καθώς και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που έλαβε για τις 7 Νοεμβρίου. Ο συνήγορος του Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε πως: «Είναι πολύ πρόωρο να κάνει κανείς μία δήλωση για την υπόθεση. Θα λάβουμε τη δικογραφία, θα τη μελετήσουμε και θα τη αξιολογήσουμε. Καμία θέση δεν διατυπώνεται, αν δεν μελετηθεί πρώτα το υλικό της δικογραφίας.

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πικερμίου-Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε: «Αισθανόμαστε ότι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε πριν και μετά την πυρκαγιά. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στη δικαιοσύνη ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση