GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απειλές από τον Τραμπ για κλείσιμο των συνόρων με το Μεξικό

Θα αναπτύξει στρατό στα νότια σύνορα της χώρας, αν το Μεξικό δεν κάνει κινήσεις για να σταματήσει μεγάλες ομάδες μεταναστών που κα...

Θα αναπτύξει στρατό στα νότια σύνορα της χώρας, αν το Μεξικό δεν κάνει κινήσεις για να σταματήσει μεγάλες ομάδες μεταναστών που κατευθύνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ, προειδοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του στο twitter:

«Θα πρέπει, με τους ισχυρότερους όρους, να ζητήσω από το Μεξικό να σταματήσει αυτή την επίθεση -- και αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε θα καλέσω τον στρατό των ΗΠΑ και ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!» έγραψε ο Τραμπ, o οποίος επανέφερε ένα από τα κύρια θέματα της νικηφόρας προεκλογικής εκστρατείας του το 2016, τρεις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που είναι κρίσιμες για τη θητεία του.

Επανέλαβε επίσης τις απειλές ότι θα σταματήσει την οικονομική βοήθεια προς αυτές τις χώρες της κεντρικής Αμερικής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στέλνει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο να συναντηθεί με τον Μεξικανό πρόεδρο Ενρίκε Πένια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση