GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πολάκης έσωσε τη ζωή συγγενή του μπροστά στον Προκόπη Παυλόπουλο

Από βέβαιο θάνατο έσωσε μπροστά στα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο...

Από βέβαιο θάνατο έσωσε μπροστά στα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων μετά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη, όταν ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη κατέρρευσε.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο γιατρός-υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στον δήμο Σφακίων και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, ο πρώην συνεργάτης του Παύλου Πολάκη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση