GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύζυγος πασίγνωστου σταρ αποκαλύπτει: Δεν ήθελα να τον παντρευτώ, έκλαιγα σε όλη την τελετή - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα από 20 χρόνια είναι παντρεμένη η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ με τον Χολιγουντιανό σταρ Γουίλ Σμιθ. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυ...

Περισσότερα από 20 χρόνια είναι παντρεμένη η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ με τον Χολιγουντιανό σταρ Γουίλ Σμιθ. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε, όταν παντρεύτηκαν το 1997 ήταν τριών μηνών έγκυος στον γιο της Τζέιντεν και η ίδια δεν είχε καμία επιθυμία να παντρευτεί. "Απλώς ήξερα ότι ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ" εξομολογείται.

"Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ήταν απαίσιο. Ήμουν τόσο αναστατωμένη που έπρεπε να παντρευτώ, ήμουν έξαλλη. Πήγα κλαίγοντας στο ιερό και έκλαιγα συνέχεια. Ποτέ δεν συμφώνησα με το κατεστημένο του γάμου. Ακόμη και σήμερα δεν συμφωνώ. 'Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος' είναι κάτι που το νιώθω μέσα μου, αλλά όλοι αυτοί οι κανόνες και οι ιδέες. Ο τίτλος "σύζυγος", ο αποδεκτός συμβατικός ορισμός της συζύγου... δεν είμαι αυτό το πράγμα" ξεκαθαρίζει.

Όπως είπε αποφάσισε να παντρευτεί επειδή την πίεζε η μητέρα της που έκλαιγε συνέχεια, ενώ η ίδια η Τζέιντα προτιμούσε να κλεφτεί και να ανταλλάξει όρκους με τον αγαπημένο της σε ένα βουνό.

Το βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση