GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βροχή" εφέσεων από το Δημόσιο κατά των αποφάσεων για τα κομμένα δώρα

"Όχι" λέει η κυβέρνηση στην επιστροφή των κομμένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας σε συνταξι...

"Όχι" λέει η κυβέρνηση στην επιστροφή των κομμένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους που δικαιώνονται σε πρωτόδικο βαθμό με αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων.

Οι αποφάσεις αυτές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η κυβέρνηση μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα δημοσιονομικό τσουνάμι από την εκτέλεσή τους, ασκεί εφέσεις στα δικαστήρια. Επιχειρεί έτσι, να καθυστερήσει, όπως αναφέρουν "Τα Νέα", και αν μπορεί, να ακυρώσει την εκτέλεσή τους καθώς είναι γνωστό ότι οι τελικές αποφάσεις για τις υποθέσεις αυτές θα ληφθούν από το ΣτΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ίδια γραμμή θα κινηθεί το ελληνικό Δημόσιο και για τις προσφυγές από συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους που ήδη έχουν αρχίσει να προσλαμβάνουν μαζικές διαστάσεις. Ενδεικτικό είναι ότι μετά την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά που δικαίωσε 50 εν ενεργεία δικαστικούς υπαλλήλους, διατάσσοντας την επιστροφή των κομμένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας, η Νομική Υπηρεσία της ΑΔΕΔΥ κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Μισθοδοσίας για να μην παραγραφούν οι σχετικές αξιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση