GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μας τρελάνει ο Ερντογάν: Δεν υπάρχει κρίση - Απειλεί με πρόστιμα τους "καιροσκόπους"

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα σε οικονομικό συνέδριο του κόμματός του στην Άγκυρα αναφέρθηκε στην οικ...

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα σε οικονομικό συνέδριο του κόμματός του στην Άγκυρα αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας του υποστηρίζοντας ότι κρίση δεν υπάρχει, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

«Μέσα σε δύο μήνες καταφέραμε να συνέλθουμε από τη μεγαλύτερη οικονομική επίθεση στην τουρκική ιστορία και να σταματήσουμε την συναλλαγματική διακύμανση», είπε και επανέλαβε ότι μόνο χειραγώγηση και «παιχνίδια» με την οικονομία της χώρας του κάνουν κάποιοι.

«Δεν ζητήσαμε χρήματα από καμία χώρα. Θα πετύχουμε τους στόχους μας με δικές μας λύσεις και προγράμματα», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν και εξήρε το μεγάλο τζίρο από τις εξαγωγές και τον τουρισμό τον τελευταίο χρόνο, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι ξένες επενδύσεις συνεχίζονται με αυξητικό μάλιστα ρυθμό.

«Η Τουρκία είναι ανοιχτή σε όλων των ειδών των επενδύσεων, αρκεί να μην χρειαστεί να το πληρώσει αυτό με την κυριαρχία και το μέλλον της χώρας», σημείωσε.

Την ίδια ώρα, προανήγγειλε νέα πρόστιμα αλλά και την παραδειγματική τιμωρία όσων αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων εκμεταλλευόμενοι τη διακύμανση του δολαρίου-λίρας, αν και οι καταγγελίες των καταναλωτών για αδικαιολόγητη αύξηση τιμών έχουν φτάσει στο απροχώρητο πλέον.

O Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος και στον Τούρκο δημοσιογράφο, Τζαν Ντουντάρ, πρώην διευθυντή της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας «Τζουμχουριέτ», που έχει διαφύγει στη Γερμανία, απευθύνθηκε στο Βερολίνο λέγοντας ότι δεν ταιριάζει σε έναν στρατηγικό εταίρο να τον προστατεύει και να του προσφέρει καταφύγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση