GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Μαρινάκης

Της Άννας Κανδύλη Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο Ευάγγελος Μαρινάκης ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικ...

Της Άννας Κανδύλη
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο Ευάγγελος Μαρινάκης ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.
Αυτό έγινε κατόπιν εισαγγελικής διάταξης με την οποία τέθηκε σε βάρος του ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για την υπόθεση του πλοίου Νoor 1.
Ωστόσο η διάταξη δεν επικυρώθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίου συμφέροντος. Κατά συνέπεια επήλθε η άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα,υποστηρίζει στο αίτημά του ο επιχειρηματίας.
Όταν όμως ζήτησε από την Αστυνομία να του επιστραφεί το διαβατήριο έλαβε αρνητική απάντηση κι προσέφυγε στο ΣτΕ.
Η αίτηση ακύρωσης προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2019 στο Δ΄ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου ενώ αναμένεται η έκδοση απόφασης από το Τμήμα Αναστολών .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση