GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εμπαπέ γλίτωσε την Γαλλία από... «φιλικό» κάζο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ισλανδία ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 μέχρι το 86ο λεπτό μέσα στην έδρα της Γαλλίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη όμως ο Κιλι...

Η Ισλανδία ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 μέχρι το 86ο λεπτό μέσα στην έδρα της Γαλλίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και γύρισε το ματς (2-2)!
ΟΙ... «ψαράδες» προηγήθηκαν από νωρίς με γκολ του Μπιάρνασον (30’) και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αν ο Γιορίς δεν έκανε μία εκπληκτική τριπλή απόκρουση στη συνέχεια. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τελικά την απόλυτη ψυχρολουσία στο Γκινγκάμπ με δεύτερο τέρμα του Άρνασον (58’, 0-2) κι έφτασαν μία ανάσα από μία ιστορική νίκη.
Ωστόσο, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 60ό λεπτό, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με ένα περίτεχνο τακουνάκι υποχρέωσε σε αυτογκόλ τον Έγιολφσον (86’, 1-2) και στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 10ο γκολ του σε 25 εμφανίσεις με τους «τρικολόρ» για το τελικό 2-2.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση