GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε κλαμπ του Λος Άντζελες - ΒΙΝΤΕΟ

Επτά είναι οι τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες. Αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν στο social med...

Επτά είναι οι τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες. Αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν στο social media ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο Sevilla club.

Δύο θαμώνες έχουν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Την ώρα του περιστατικού, υπήρχε ένα event ραπ μουσικής με τον τίτλο "The First Purge".

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν δύο τραυματίες, σύμφωνα με το CBS Los Angeles, ενώ στη συνέχεια πέντε άτομα πήγαν μόνα τους σε κοντινά νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική του Riverside τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο επίσης άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά ενώ προσπαθούσαν να εκκενώσουν τον χώρο και έπεσαν στο έδαφος, αλλά δεν χρειάστηκαν νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση