GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του...

Στο Μεταγωγών παραμένουν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, από χθες το βράδυ. Το ζεύγος Παπαντωνίου κρίθηκε προ...

Στο Μεταγωγών παραμένουν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, από χθες το βράδυ. Το ζεύγος Παπαντωνίου κρίθηκε προφυλακιστέο, καθώς οι εξηγήσεις του για το πώς βρέθηκαν στο λογαριασμό τους το ποσό των 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων, δεν έπεισε ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα φορώντας χειροπέδες, τις οποίες είχε κρύψει με τα σακάκια τους, Γιάννος Παπαντωνίου και Σταυρούλα Κουράκου εξήλθαν των Δικαστηρίων και με κλούβα οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για να διανυκτερεύσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο πρώην υπουργός, όσο και η σύζυγός του, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αρχικά παρέμειναν σε κάποιο γραφείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστά κελιά στο Μεταγωγών όπου και διανυκτέρευσαν. Εξω από τα κελιά και των δύο υπήρχε μόνιμα αστυνομικός λόγω της άσχημης ψυχολογικής τους κατάστασης.

Το πρωί ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία με τις φωτογραφίες και τα αποτυπώματα, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένουν τη μεταγωγή τους στον Κορυδαλλό. Ο κ. Παπαντωνίου θα κρατηθεί στη VIP πτέρυγα των φυλακών, όπου είχε κρατηθεί και ο Ακης Τσοχατζόπουλος. 

1 σχόλιο

  1. Αντε με το "καλο" και η υπολοιπη
    πασοκοπαρεα των αρπαχτικων-λαμογιων
    σφετεριστων-τυχοδιωκτων και οικονομικων εγκληματιων-απατεωνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση