GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να κυρώσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, για τη Συμφων...

Σφοδρή επίθεση, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν πρόκειται η Νέα Δημοκρατία να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία και είπε ότι αυτά είναι τετελεσμένα και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.
Επίσης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν εθνικές εκλογές στη χώρα, πριν έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία αυτή, ενώ κατηγόρησε και την σκοπιανή κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν είναι εικόνα αυτή η χθεσινή, στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ. Όπως επισήμανε, η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτή μια τέτοια συμφωνία.
Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση