GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει: Με πήγε σε σεξ σόου την πρώτη νύχτα του γάμου μας

Η Τίνα Τέρνερ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Ίκε Τέρνερ, την πρώτη νύχτα του γάμου τους, την ανάγκασε να παρακολουθήσει ένα σεξ σόου....

Η Τίνα Τέρνερ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Ίκε Τέρνερ, την πρώτη νύχτα του γάμου τους, την ανάγκασε να παρακολουθήσει ένα σεξ σόου.

"Η εμπειρία ήταν τόσο ενοχλητική... Το καταπίεσα μέσα μου, το διέγραψα" δήλωσε στην Dailymail.

Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε τον επίσης μουσικό Ίκε. Αρκετά χρόνια αργότερα, μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε στα χέρια του. Μετά το διαζύγιό τους, η καριέρα της απογειώθηκε.

Σήμερα, από από περισσότερες από 200 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, στα 78 της ζει στην Ελβετία. Η Τέρνερ παντρεύτηκε το 2013 με τον παραγωγό Edwin Bach.

Ο Ικε Τέρνερ πέθανε το 2007 σε ηλικία 76 ετών.

Η Τίνα δήλωσε ότι φοβόταν να απορρίψει την πρόταση γάμου που της έκανε το 1962, ο οποίος ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερος. Ο Ίκε ήταν αυτός που την ανακάλυψε και την έκανε τραγουδίστρια στην μπάντα του, στους Kings of Rhythm.

Φυσικά ο γάμος τους δεν ήταν φαντασμαγορικός. Αντιθέτως, οδήγησαν από την Καλιφόρνια στην Τιχουάνα, όπου έγινε ο γάμος. Η ημέρα έγινε χειρότερη όταν την πήγε στο σεξ σόου, όπου η νεαρή τραγουδίστρια σχεδόν έκλαιγε καθ'όλη τη διάρκεια.

"Οι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τι άνθρωπος ήταν - ένας άνδρας που πηγαίνει τη νέα του σύζυγο σε ένα ζωντανό πορνογραφικό σεξ σόου αμέσως μετά την γαμήλια τελετή" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση