GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Λίνεκερ για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Έβλεπα εφιάλτες με άσπρο φέρετρο

Ο Γκάρι Λίνεκερ πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, Channel 4", για τη μάχη κατά του καρκίνου &...

Ο Γκάρι Λίνεκερ πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, Channel 4", για τη μάχη κατά του καρκίνου "Stand up to Cancer".

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος παλαίμαχος φορ των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ θυμήθηκε τη λευχαιμία που πέρασε ο γιος του, Τζορτζ, σε βρεφική ηλικία.

Την χαρακτήρισε ως "τραυματική" κι αποκάλυψε ότι έβλεπε εφιάλτες με άσπρο φέρετρο από την αγωνία για την περιπέτεια του γιου του, ο οποίος σήμερα είναι 26 ετών.

"Ήταν τραυματική εμπειρία. Είχα εφιάλτες. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι σήκωνα ένα μικρό λευκό φέρετρο και ξυπνούσα γεμάτος ιδρώτα και αγωνία.

Οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί μας, μας έδωσαν πιθανότητες 10%-20% για να ζήσει. Ήταν σκληρό, αλήθεια πολύ σκληρό.

Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ τραυματικές, μας είπαν δύο φορές ότι οι αρχικές πιθανότητες είχαν ελαχιστοποιηθεί. Ευτυχώς το ξεπέρασε και δεν έζησα ποτέ το χειρότερο σενάριο που προέβλεπαν οι γιατροί", υποστήριξε ο Γκάρι Λίνεκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση