GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλοι οι Ιταλοί με την Έλεν Μίρεν - Ξεκίνησαν έρευνα εναντίον της - ΦΩΤΟ

Για πολεοδομική παράβαση κατηγορούν οι ιταλικές Αρχές τη Βρετανίδα ηθοποιό Έλεν Μίρεν, η οποία, αφού αγόρασε ένα σπίτι σε γραφικό ...

Για πολεοδομική παράβαση κατηγορούν οι ιταλικές Αρχές τη Βρετανίδα ηθοποιό Έλεν Μίρεν, η οποία, αφού αγόρασε ένα σπίτι σε γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στα νότια της χώρας, προχώρησε σε εργασίες ανακαίνισης που παραβιάζουν την οικοδομική άδεια και αλλοιώνουν το φυσικό τοπίο, σύμφωνα με όσα της προσάπτουν.

Η αστυνομία εμφανίστηκε και σταμάτησε τις οικοδομικές εργασίες, ενώ η ανοικοδόμηση του κτιρίου δεν ήταν συμβατή με όσα περιλαμβάνονταν στην άδεια που είχε λάβει από την αρμόδια ιταλική υπηρεσία. Η βραβευμένη ηθοποιός δήλωσε, πάντως, μέσω του δικηγόρου της, πως δεν γνώριζε για την παράβαση.

Η Μίρεν με τον σκηνοθέτη σύζυγό τους έχουν άλλο ένα εξοχικό σπίτι στην περιοχή, περίπου 10 μίλια από αυτό το παραθαλάσσιο οικοδόμημα, το οποίο εντόπισε η Μίρεν ενώ κατέβαινε στη βραχώδη παραλία για μπάνιο. Όπως είπε η ίδια το ερωτεύτηκε αμέσως και θέλησε να το αγοράσει. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της δεν είχε σκοπό να χτίσει αλλά να ενισχύσει τα ήδη υπάρχοντα τείχη και να το χρησιμοποιούσε ως ιδιωτική παραλία καθώς είναι δύσκολη η πρόσβαση λόγω των βράχων. Ωστόσο, η Έλεν Μίρεν και ο σκηνοθέτης σύζυγός της, Τέιλορ Χάκφορντ, κατηγορούνται ότι γκρέμισαν τείχους και τους ξαναέχτισαν χρησιμοποιώντας ως υλικό το τσιμέντο, κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει το νερό να διαχυθεί από τα βράχια στην Αδριατική και να προκαλέσει πλημμύρες.

"Δεν υπάρχει ζημιά στο φυσικό τοπίο. Αν έχει χρησιμοποιηθεί τσιμέντο θα αφαιρεθεί, αν έχει υπάρξει παράβαση θα διορθωθεί" τόνισε ο δικηγόρος της Βρετανίδας σταρ.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση