GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος για Καμμένο: Οι προτάσεις του δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή, ενώ αναφέρθηκε στο Plan B του Πάνου...

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή, ενώ αναφέρθηκε στο Plan B του Πάνου Καμμένου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

«Οι μείζονες πολιτικές αποφάσεις της Βουλής έχουν ειδικό βάρος άρα εκ των πραγμάτων συνδέονται με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αυτό συμβαίνει για παράδειγμα και με τον προϋπολογισμό, όχι μόνο με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα περίμενα από τη ΝΔ να πάρει τέτοια πρωτοβουλία και να καταθέσει πρόταση μομφής πριν από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

«Έχω την πεποίθηση ότι υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Υπάρχουν φωνές στο Ποτάμι που δεν θέλουν την ταύτιση με την κυβέρνηση αλλά θέλουν τη συμφωνία. Ωστόσο, μπορώ να φανταστώ έναν βουλευτή το Ποταμιού να απέχει αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ να ψηφίζει υπέρ μια πρότασης μομφής εφόσον θέλει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είπε ότι "ο Α. Σαμαράς έκανε ένα εντυπωσιακό άδειασμα του Κ. Καραμανλή, της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και του Κ. Μητσοτάκη, μιλώντας εναντίον της σύνθετης ονομασίας. Αποδεικνύεται ότι ο γάμος του νεοφιλελευθερισμού με την ακροδεξιά είναι ετεροβαρής, υπέρ της ακροδεξιάς. Εμείς θέλουμε να εκπληρώσει η ΠΓΔΜ τη συμβατική της υποχρέωση για συνταγματική αναθεώρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση