GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσε την σύντροφο του πατέρα του

Την επίθεση με μαχαίρι και τον τραυματισμό της συντρόφου του πατέρα του, ομολόγησε ένας 31χρονος άντρας, Ρομά, στο Τμήμα Ασφάλεια...

Την επίθεση με μαχαίρι και τον τραυματισμό της συντρόφου του πατέρα του, ομολόγησε ένας 31χρονος άντρας, Ρομά, στο Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Το ατυχές συμβάν έγινε έξω από το σπίτι του 31χρονου στη Χαλκηδόνα την Πέμπτη (25/10), αφού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός του δράστη, με τον πατέρα του και τη σύντροφο του. Οι λόγοι του διαπληκτισμού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και γιατί πάνω στην ένταση της κατάστασης, ο 31χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 47χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του seleo.gr, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσηλευτικό ίδρυμα όπου και νοσηλεύεται. Το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε η 47χρονη κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση