GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ

Με κόσμο θα δώσει τα προσεχή παιχνίδια του για τη Basket League ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είχαν τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένω...

Με κόσμο θα δώσει τα προσεχή παιχνίδια του για τη Basket League ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι είχαν τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μετά τους περσινούς τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά έπειτα από προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ η ποινή τους μειώθηκε στη μία αγωνιστική.
Μάλιστα, αυτή έχει ήδη εκτιθεί στην αναμέτρηση της 6ης Οκτωβρίου απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παίξουν με κόσμο στο παιχνίδι της Κυριακής (21/10, 17:30) με το Λαύριο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτό της 29ης Οκτωβρίου με το Ρέθυμνο.
Από εκεί και πέρα, κανονικά στις 28 Οκτωβρίου (17:00), όπως είχε αρχικά οριστεί, θα γίνει ο αγώνας του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο αγώνας ήταν στον... αέρα, αφενός επειδή την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και αφετέρου λόγω της εθνικής εορτής και της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
Η Αστυνομική Διεύθυνση είχε ζητήσει την αλλαγή στις ημέρες των αναμετρήσεων, αλλά τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας ποδοσφαίρου και έτσι η αναμέτρηση για του Άρη με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί τη μέρα που είχε αρχικά οριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση