GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την επικείμενη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ

Μετά την πρόταση του Ρώσου προέδρου για συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του στις 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, το Κρεμλίνο επιβεβαίω...

Μετά την πρόταση του Ρώσου προέδρου για συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του στις 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε ότι επιτεύχθηκε μια προκαταρκτική συμφωνία για την επικείμενη συνάντηση των δύο προέδρων γι' αυτή την ημερομηνία.

Ο Γιούρι Ουσακόφ, σύμβουλος του Βλαντίμιρ Πούτιν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, είπε στους δημοσιογράφους ότι σχεδιάζεται μια διμερής συνάντηση, στο περιθώριο των εορτασμών για την 100ή επέτειο από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε ο Πούτιν με τον Τζον Μπόλτον, τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου για θέματα ασφαλείας, τη χαρακτήρισε "ενδιαφέρουσα" και "ουσιαστική".

"Θεωρούμε την επίσκεψη του κ. Μπόλτον ως ένδειξη ότι η κυβέρνηση Τραμπ, παρά τη γενική κατάσταση των σχέσεών μας, είναι έτοιμη να διατηρήσει τον διάλογο. Έχουμε και εμείς την ίδια ετοιμότητα και πρόθεση", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση