GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίκειται συνάντηση Γραμμένου - Σκίμπε - Προτάθηκε ο Βίλας Μπόας

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας αναφορικά με το ζήτημα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Συγκεκριμέ...

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας αναφορικά με το ζήτημα του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Συγκεκριμένα, η απόφαση για την αποχώρηση του Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας στις 25 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» για τη λύση του συμβολαίου του Γερμανού εκλέκτορα. Να έρθουν σε συμφωνία, δηλαδή, οι δύο πλευρές στο ποσό της αποζημίωσης.
Μάλιστα, εντός των ημερών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου με τον Μίχαελ Σκίμπε για να οριστικοποιήσουν τη λύση της συνεργασίας τους.
Έτσι, όλα δείχνουν πως ο 53χρονος τεχνικός θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα, συνεπώς στον πάγκο της «γαλανόλευκης» για τα δύο ματς του Νοεμβρίου στο UEFA Nations League με Φινλανδία και Εσθονία στο Ολυμπιακό Στάδιο θα κάτσει είτε ο Κώστας Τσάνας ως υπηρεσιακός, είτε ο νέος προπονητής.
Παράλληλα, προτείνονται αρκετοί προπονητές από την ελληνική αγορά, αλλά και από το εξωτερικό μέσω μάνατζερ, ωστόσο η ομοσπονδία δεν έχει ανοίξει επισήμως τη συζήτηση.
Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Άγγελου Αναστασιάδη και Λάζλο Μπόλονι. Υπάρχει βέβαια και ένας ακόμη προπονητής, που μέχρι τώρα δεν είχε διαρρεύσει το όνομα του και αυτός είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας!
Ο Πορτογάλος τεχνικός, που έχει εργαστεί κατά σειρά σε Ακαντέμικα, Πόρτο, Τσέλσι, Τότεναμ και Ζενίτ, παραμένει χωρίς δουλειά εδώ και έντεκα μήνες μετά τη λύση της συνεργασίας με την κινεζική Σανγκάη SIPG.
Πέρα από το πλούσιο βιογραφικό, διαθέτει και πολύ υψηλό κασέ. Άρα λοιπόν, με δεδομένο το περιορισμένο μπάτζετ που θα διαθέσει η ΕΠΟ για τον νέο προπονητή, η περίπτωση του πρέπει να αποκλειστεί πριν καν ανοίξει το θέμα.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση