GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοβελώνη: Η παραίτηση Κοτζιά έγινε για προσωπικούς και όχι πολιτικούς λόγους - ΒΙΝΤΕΟ

"H παραίτηση του κ. Κοτζιά δεν οφείλεται σε μία πολιτική διαφωνία, όχι σε κάποιο πολιτικό θέμα. Ο κ. Κοτζιάς παραιτήθηκε για ...

"H παραίτηση του κ. Κοτζιά δεν οφείλεται σε μία πολιτική διαφωνία, όχι σε κάποιο πολιτικό θέμα. Ο κ. Κοτζιάς παραιτήθηκε για λόγους προσωπικούς, έτσι έκρινε εκείνος", υποστήριξε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, υπογράμμισε ότι μετά τη "σαφή και κρυστάλλινη δήλωση του Πρωθυπουργού που αποτελεί πυξίδα πλεύσης για όλους μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε το κυβερνητικό έργο, το οποίο είναι μεγάλο, σημαντικό και έχει ως στόχο την ανακούφιση των πολιτών".

"Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον και το έργο της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να πορευόμαστε μέχρι τη λήξη της θητείας αυτής της κυβέρνησης, συζητώντας μόνο το συγκεκριμένο θέμα", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση