GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ σε πισίνα βίλας - Πώς εμπλέκεται γιος γνωστού επιχειρηματία

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου, ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματική...

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου, ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας με θύμα έναν 25χρονο μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα. Όπως αποκαλύπτεται στην δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του!

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 25χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της πολυτελούς βίλας της οικογένειας, στην περιοχή των Ελαιώνων Πυλαίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στην άκρη του νήματος.

Όλα τα στοιχεία έδειχναν προς το πρόσωπό του γιου της οικογένειας, καθώς θύτης και θύμα την επίμαχη ημέρα βρισκόταν μόνοι τους στην έπαυλη. Το 2017, οι εισαγγελικές Αρχές προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του νεαρού γόνου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ με την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ύστερα από έναν χρόνο, το βούλευμα "καταπέλτης" του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, τον παραπέμπει σε δίκη για "ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση", καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο οικιακό βοηθό. Μάλιστα, σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Αντιφάσεις

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού ενώ, σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε σκοπίμως και προσεκτικά στην πισίνα, ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου. Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως όπως επισημαίνει το βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Το άγρια έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άνδρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά. Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ, είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος του με τον 28χρονο τότε γιο της οικογένειας, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση