GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει σήμερα ο νέος κύκλος αναρτήσεων δασικών χαρτών

Με τις πυρόπληκτες περιοχές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης να ξεχωρίζουν, ανοίγει σήμερα ο νέος κύκλος αναρτήσεων δασικών χαρτών ...

Με τις πυρόπληκτες περιοχές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης να ξεχωρίζουν, ανοίγει σήμερα ο νέος κύκλος αναρτήσεων δασικών χαρτών σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ειδικά στην Ανατολική Αττική θα αναρτώνται κλιμακωτά χάρτες μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2019.

Παράλληλα παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για όλες τις περιοχές, που έληγε αυτές τις ημέρες.

Παρουσιάζοντας το χρονοδιάγραμμα των αναρτήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως σήμερα αναρτώνται δασικοί χάρτες σε Ανατολική και Δυτική Αττική, Κυκλάδες, Δράμα και Κοζάνη.

Σημειώνεται ότι περίπου το 10% των δήμων της χώρας δεν υπέβαλε στοιχεία οικιστικών πυκνώσεων στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε αυτές τις περιοχές οι πολίτες θα πρέπει να κινηθούν μόνοι τους και να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των αντιρρήσεων, αν θέλουν να αποδείξουν ότι οι εκτάσεις τους δεν είναι δασικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση