GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό ζευγάρι τουριστών από την πτώση του αυτοκινήτου τους σε γκρεμό

Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι τουριστών που επέβαινε σε I.X που έπεσε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων στην τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περ...

Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι τουριστών που επέβαινε σε I.X που έπεσε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων στην τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης στην Πάφο.
Οι σοροί τους παρελήφθησαν από σκάφος της λιμενικής αρχής και μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι του Λατσιού. Πληροφορίες του philenews αναφέρουν πως πρόκειται για ζεύγος Ρώσων που διέμενε σε ξενοδοχείο της παραλιακής περιοχής της Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λουτρά της Αφροδίτης στον Ακάμα όταν πολίτης γύρω στις 14:15 ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε όχημα ενοικιάσεως σε γκρεμό στην τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης στην Πάφο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, η λιμενική αστυνομία και το Νοσοκομείο Πόλης.
Ο απεγκλωβισμός των δύο θυμάτων έγινε με ειδικό όχημα διάσωσης για τις δύσκολες διαδρομές του Ακάμα.
O πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο δρόμο “λαιμητόμο” αφού είναι πολύ στενός. Το θέμα συνέχισε, τέθηκε εκτενώς από πλευράς του στην πρόσφατη σύσκεψη του ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση