GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο με τη συμμετοχή του κόμματος της Μέρκελ μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση στην Έσση

Μόνο με την συμμετοχή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση στην Έσση, σύμφωνα με την πρώτη εκτ...

Μόνο με την συμμετοχή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση στην Έσση, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος που μεταδίδει το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Από τις 110 έδρες του τοπικού Κοινοβουλίου, το CDU κερδίζει 33 έδρες, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) 23, όσες και οι Πράσινοι.

Θα μπορούσε λοιπόν να σχηματιστεί και πάλι κυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών και Πρασίνων, όπως μέχρι σήμερα ή κυβέρνηση συνεργασίας των Χριστιανοδημοκρατών με τους Σοσιαλδημοκράτες.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο και τους περισσότερους αναλυτές, τα προβλήματα για την Καγκελάριο Μέρκελ θα είναι πολύ μεγαλύτερα εάν το κόμμα της δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση στο κρατίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση