GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Αγρίνιο: Δύο αδελφάκια έπεσαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Δευτέρας, όταν δύο αδέλφια, μαθητές δημοτικού, έπεσαν από μπαλκόνι του 1ου ορόφου πο...

Συναγερμός σήμανε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Δευτέρας, όταν δύο αδέλφια, μαθητές δημοτικού, έπεσαν από μπαλκόνι του 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραγικό συμβάν το αντιλήφθηκε περίοικος ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε στο έδαφος το ένα από τα δύο αδέλφια, τραυματισμένο, ενώ το άλλο κρεμόταν από το μπαλκόνι και σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκε και εκείνο στο έδαφος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραύματα στο κεφάλι φέρει το ένα από τα δύο παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν συνοδεία της μητέρας τους, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Πηγή: agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση