GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέβη και αυτό - Παίκτης σκαρφάλωσε στην πλάτη διαιτητή για να πανηγυρίσει γκολ της ομάδας του

Στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα ή μήπως όχι; Σίγουρα το να σκαρφαλώνει παίκτης στην πλάτη διαιτητή, προκειμένου να πανηγυρίσει το...

Στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα ή μήπως όχι; Σίγουρα το να σκαρφαλώνει παίκτης στην πλάτη διαιτητή, προκειμένου να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας δεν το βλέπουμε συχνά!

Αυτό συνέβη χθες στον αγώνα της League 2 της Αγγλίας ανάμεσα στη Μπέρι και την Κρου. Ο Μέιναρντ των φιλοξενούμενων έφερε το ματς στα ίσα στο 54΄, κάτι που είχε σαν συνέπεια ένας εκ των συμπαικτών του να σκαρφαλώσει στον διαιτητή του αγώνα για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά της στιγμής.

Στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη τη σεζόν 2017-2018 και συγκεκριμένα στο ματς του Παναιτωλικού με τη Λαμία με τον τερματοφύλακα των Φθιωτών Νίκο Παπαδόπουλο να πανηγυρίζει με τον διαιτητή Νεοφυτιάδη το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που είχε σαν συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση