GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρησιμοποίησε καμινέτο για να σκοτώσει αράχνες αλλά τελικά έκαψε... το σπίτι των γονιών του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας, ο οποίος φύλαγε το σπίτι των γονιών του, όσο απουσίαζαν, έκαψε το σπίτι στην προσπάθειά του να σκοτώσει αράχνες χρησι...

Ένας άνδρας, ο οποίος φύλαγε το σπίτι των γονιών του, όσο απουσίαζαν, έκαψε το σπίτι στην προσπάθειά του να σκοτώσει αράχνες χρησιμοποιώντας ένα καμινέτο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο, στο Φρέσνο της Καλιφόρνια.

Ο νεαρός άνδρας όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "αποφάσισε εσφαλμένα να χρησιμοποιήσει φωτιά αντί για κάποιο εντομοκτόνο για να σκοτώσει τις αράχνες που είδε στο σπίτι".

"Χρησιμοποίησε ένα καμινέτο, ένα φορητό φλόγιστρο δηλαδή, για να σκοτώσει τις αράχνες που ήταν γύρω από τα θεμέλια του σπιτιού. Η φλόγα όμως πέρασε μεσα σε μερικές ρωγμές και πήρε φωτιά ο εσωτερικός τοίχος" δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

"Ξεκίνησε μια μικρή φωτιά μέσα στον τοίχο που έπειτα έφτασε μέχρι και στη σοφίτα μέσα από τον τοίχο και προκάλεσε μεγαλύτερη φωτιά".

Η φωτιά κατέστρεψε ένα τμήμα του σπιτιού, ενώ ο νεαρός άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση