GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν εφοπλιστή και τον γιο του στην Τρούμπα

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του, έπειτα από επεισόδιο με αστυνομικούς στην περιοχή της Τρούμπας,...

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του, έπειτα από επεισόδιο με αστυνομικούς στην περιοχή της Τρούμπας, στον Πειραιά.
Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας περαστικός αντιλήφθηκε ότι υπάρχει ένας σκύλος μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ο οποίος έδειχνε ανήσυχος. Αμέσως, έκανε καταγγελία και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και αναζήτησαν την ιδιοκτήτρια του οχήματος. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε μια γυναίκα, η οποία βγήκε από γνωστό κλαμπ και οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.
Αμέσως μετά, εμφανίστηκαν στο πλευρό της ο εφοπλιστής μαζί με τον γιο του, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι και αρχίζουν να βρίζουν, να σπρώχνουν και να χτυπάνε τους αστυνομικούς, λέγοντάς τους: "Τι έγινε ρε μ.....ες; Δεν πάτε να πιάσετε κανέναν άλλο;", με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση