GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν να πέφτουν τα στοιχήματα για το όνομα του βρέφους του Χάρι και της Μέγκαν - Ποιο είναι το επικρατέστερο;

Μόλις ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν τα στοιχήματα για το όνομα του πρωτότοκου του ζεύγους. Τα πιο αναμενόμενα...

Μόλις ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν τα στοιχήματα για το όνομα του πρωτότοκου του ζεύγους.

Τα πιο αναμενόμενα ονόματα για το μωρό που αναμένεται την άνοιξη του 2019, και συγκεκριμένα τέλος του Απριλίου, είναι τα Βικτώρια, Άλμπερτ και Άρθουρ.

Ωστόσο, τα πιο δημοφιλή των γραφείων στοιχημάτων είναι τα Νταϊάνα, Βικτόρια και Αλεξάντερ.

Μάλιστα, το Paddy Power δίνει το Νταϊάνα 8/1, καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αν είναι κόρη, ο Χάρι θα τιμήσει την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το William Hill επιλέγει το Αλεξάντερ ως το δημοφιλέστερο με 7/1, ενώ το Ladbrokes το Βικτόρια με 8/1.

Ανάμεσα στα ονόματα που είναι δημοφιλή είναι τα Αλίκη, Μέρι, Ελισάβετ, Βικτόρια για κορίτσι και Φίλιππος, Φρειδερίκος, Κάρολος, Αρθούρος, Έντουαρντ ή Τζέιμς για αγόρι.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη και η αμερικανική ανατροφή της μέλλουσας μητέρας, Μέγκαν. Οπότε αναμένεται να εκπλήξουν τους πάντες με την επιλογή ονόματος του πρώτου τους παιδιού. Στις ΗΠΑ, το πιο δημοφιλές όνομα για κορίτσι είναι το Έμα και για αγόρι το Λίαμ.

Στη Μεγάλη Βρετανία, το πιο δημοφιλές όνομα για κορίτσι το 2017 ήταν το Ολίβια, ενώ για αγόρι το Όλιβερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση