GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάκης: Ο Καμμένος έχει τιμήσει την υπογραφή του σε πολλές κρίσιμες στιγμές - ΒΙΝΤΕΟ

Για την παραίτηση Κοτζιά έπειτα από την κόντρα με τον Πάνο Καμμένο μίλησε στη συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπ...

Για την παραίτηση Κοτζιά έπειτα από την κόντρα με τον Πάνο Καμμένο μίλησε στη συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι:

"Με τους ΑΝΕΛ κάναμε μια συμφωνία να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, να αποκαλύψουμε τα σκάνδαλα αυτών που κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα και να τους οδηγήσουμε σε τιμωρία από τη Δικαιοσύνη και να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας . Δεν κάναμε συμφωνία ότι θα είμαστε ιδεολογικά αδέρφια. Ο Καμμένος έχει τιμήσει την υπογραφή του σε πολλές κρίσιμες στιγμές. Για εμένα είναι ακατανόητη η παραίτηση Κοτζιά από τη στιγμή που είναι εκφρασμένη, αδιαπραγμάτευτη και συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά η στήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών» είπε αναλυτικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Όπως πρόσθεσε, "ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα και προς την άλλη πλευρά ότι δεν θα ανεχθεί τη διγλωσσία, ότι έχει χαραχτεί μια πορεία και δεν μπορούν υπονομεύουν. Είναι τεράστιο ζήτημα η εξωτερική πολιτική για να μπαίνει στο πεδίο των προσωπικών διενέξεων". Αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την πίεση που πρέπει να ασκηθεί στη Δικαιοσύνη για να επιταχύνει.

Όπως τόνισε: «Πρέπει να επιταχύνει η δικαιοσύνη, έχω άδικο; Δεν φυλακίζει η κυβέρνηση αλλά η Δικαιοσύνη» και ανέφερε παραδείγματα, όπως της Siemens, του Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά και τη δίωξη κατά του Φρουζή για τον οποίο είπε ότι «Φεβρουάριο ασκήθηκε δίωξη για τα παλιά και ακόμη δεν τον έχει καλέσει ο υπεύθυνος ανακριτής και μπορεί αν τον καλέσει να τον προφυλακίσει... Το να πω ότι αυτή η συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις τον Ιούνιο και δεν τους έχουν καλέσει ακόμη, αν το πω πού είναι το κακό! Και λένε ότι είναι κακό όλοι αυτοί που είναι μπερδεμένοι. Δεν είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». "Όταν λέω εγώ ότι πρέπει να επιταχυνθεί η δικαιοσύνη λέμε θα το κάνουμε Βενεζουέλα, γιατί έχουν τη μύγα και μυγιάζονται" πρόσθεσε ενώ επέμεινε ότι θα κερδίσουν το στοίχημα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση