GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Δημιουργήσαμε πλαίσιο διαφάνειας για τα μυστικά κονδύλια

«Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο διαφάνειας και θεσμικής θωράκισης για τα μυστικά κονδύλια. Δεν υπάρχει πια η αλόγιστη χρήση κονδυλίων σ...

«Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο διαφάνειας και θεσμικής θωράκισης για τα μυστικά κονδύλια. Δεν υπάρχει πια η αλόγιστη χρήση κονδυλίων σε μαύρες σακούλες που είχαμε καταγγείλει», επισήμανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πλήξει το κύρος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής», τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συναντηθούν για το συγκεκριμένο θέμα: «Μπορώ να ενημερώσω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ειδικά κονδύλια ευρώ προς ευρώ.»

«Διατηρήσαμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία καθιστώντας σαφές ότι δεν θα δεχθούμε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε ότι «άραμε τη ρετσινιά της μη λύσης του Κυπριακού που είχαμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στην πιο δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση