GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά το τροχαίο - Τι λέει ο πατέρας του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με φρικτούς πόνους εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μετά το...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με φρικτούς πόνους εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του επί της οδού Πανόρμου την Τετάρτη.

“Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ και κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονο”, δήλωσε ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

“Θα τον χειρουργούσαν και χθες αλλά επειδή η αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα, οι γιατροί θα πρέπει να περιμένουν για να προχωρήσουν σε εγχείρηση” είπε ο κ. Καλφαγιάννης, σημειώνοντας ότι αυτό θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

“Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σε όλους όσοι καβαλάνε μηχανές. Ευτυχώς φορούσε κράνος και δεν χτύπησε πουθενά αλλού” πρόσθεσε ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση