GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τρυφερή αντίδραση της Μέγκαν Μάρκλ - Κράτησε την ομπρέλα για να μην βρέχεται ο Χάρι

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο που σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν στην περιοχή Ντάμπο της δημοσιεύτηκε στο...

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο που σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν στην περιοχή Ντάμπο της

δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον στο twitter. Τυχεροί στάθηκαν να ζήσουν τη στιγμή αυτή όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κρατούσε την ομπρέλα μέχρι ο πρίγκιπας Χάρι να τελειώσει την ομιλία προς το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να δει το πριγκιπικό ζεύγος.

"Είστε το αλάτι της Γης - ειλικρινείς και εργατικοί. Και αυτή η αυταπάρνηση, η αίσθηση του χιούμορ και η πίστη στη γη είναι οι αξίες που σας κάνουν μοναδικές. Είστε η ραχοκοκαλιά αυτής της χώρας. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μέσα στη βροχή για να συναντήσετε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ", αναγράφεται στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε από το παλάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση