GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαλβίνι: Η Ιταλία θα προχωρήσει, παρά τους οίκους αξιολόγησης

«Η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει, παρά τους οίκους αξιολόγησης, τους Ευρωπαίους επιτρόπους και κάποιες εσωτερικές ασυνεννοησίες»...

«Η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει, παρά τους οίκους αξιολόγησης, τους Ευρωπαίους επιτρόπους και κάποιες εσωτερικές ασυνεννοησίες» δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι από τη λίμνη του Κόμο, μετά τη υποβάθμιση του κρατικού ιταλικού αξιόχρεου από τον οίκο Moody's .

Παράλληλα, ο κ. Σαλβίνι είπε «Κάνω γιόγκα για να τα ξεπεράσω».

Εν συνεχεία ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών είπε : «Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στα προβλήματα των Ιταλών. Όχι, για να τινάξουμε στον αέρα κυβερνήσεις ή για να φοβηθούμε οίκους αξιολόγησης, οι οποίοι στο παρελθόν απέτυχαν στις κρίσεις τους, όπως θα συμβεί και αυτή την φορά. Είναι ένας καλός προϋπολογισμός και θα πάμε μέχρι τέλους».

«Η Ιταλία είναι μια γερή χώρα και η προοπτική της οικονομίας της είναι σταθερή. Οι ειδικοί μου λένε ότι αυτό είναι κάτι το σημαντικό», κατέληξε ο Σαλβίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση