GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Έλληνες αθλητές της πάλης ''σάρωσαν'' τα μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές της πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling που διεξήχθη στην Τουρκία καθώς η ελληνική...

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές της πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling που διεξήχθη στην Τουρκία καθώς η ελληνική αποστολή επιστρέφει με τέσσερα μετάλλια. Οι παλαιστές μας ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, σε ακόμη μια διοργάνωση διέπρεψαν κι έδειξαν ότι το μέλλον της ελληνικής πάλης είναι ευοίωνο. Οι Γιάννης Μαρτίδης και Γκίβι Μπλιάτζε κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και η Κατερίνα Πιτσιάβα το ασημένιο.

Στα 60κ. παίδων ο Μαρτίδης ήταν για μία ακόμη διοργάνωση εξαιρετικός κι έφτασε έως τον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Καρντίογλου (Τουρκία) και επικράτησε με 3-0. Στον όμιλο νίκησε τους Πιρόντου (Ιταλία) και Οσίποφ (Ρωσία), ενώ έχασε από τον Καρντίογλου. Στα ημιτελικά κέρδισε τον Τουρκο Ντουρμάζ και βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος με τον Καρντίογλου. Στον τελικό ήταν σαφώς πιο έτοιμος και επικράτησε με 3-0.

Στα +70κ. ο Γκίβι Μπλιάτζε ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στον όμιλο σημείωσε 4 νίκες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε διαδοχικά των Πολάτκι (Τουρκία), Κιλίντς (Τουρκία), Καρατάεφ (Ρωσία) και Καν (Τουρκία).

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 70κ. των εφήβων. Στον τελικό λύγισε από τον Τούρκο Μπακίρ. Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε στον όμιλο των Γκίρνη και Άρνεσεν (Φινλανδία), ενώ έχασε από τον Μπακίρ. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον Ντεμιρτσί και πήρε την πρόκριση στον τελικό, όπου δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό.

Τέλος στις γυναίκες, στην κατηγορία των +70κ. η Κατερίνα Πιτσιάβα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ασυναγώνιστη και στον δρόμο για τον τελικό νίκησε διαδοχικά τις: Αράς (Τουρκία), Ακτσίν (Τουρκία), Ιρίμια (Ρουμανία). Η Πιτσιάβα στα ημιτελικά έκαμψε την αντίσταση της Βλασκεάνου (Ρουμανία). Στον τελικό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε οριακά με 2-1 από την Ρουμάνα Αξέντε.

Οι επιτυχίες στην ελληνική Πάλη συνεχίζονται και οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση