GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου - Ο χαμός που τον τσάκισε

Σε μία σπάνια συνέντευξή του έπειτα από πολυετή απουσία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ο Πάνος Μιχαλόπουλος εξομολογείται στην Espres...

Σε μία σπάνια συνέντευξή του έπειτα από πολυετή απουσία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ο Πάνος Μιχαλόπουλος εξομολογείται στην Espresso για την απώλεια που τον στιγμάτισε:

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από κάθε άλλον. Για μένα ήταν φίλος και αδερφός».

«Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης, και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του» λέει μεταξύ άλλων.

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό «αντίο» που του στοίχισε. «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Μουστάκας, ο Δαλιανίδης... Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας» αναφέρει συγκινημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση