GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσαν μπουνιές στο Λέικερς-Ρόκετς - ΒΙΝΤΕΟ

Με 4:13 να απομένουν και τους Ρόκετς στον πόντο απέναντι στους Λέικερς στο LA (108-109) άναψαν τα αίματα. Συγκεκριμένα, ο Ραζόν Ρό...

Με 4:13 να απομένουν και τους Ρόκετς στον πόντο απέναντι στους Λέικερς στο LA (108-109) άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, ο Ραζόν Ρόντο και ο Κρις Πολ είχαν έναν έντονο διάλογο, ο δεύτερος απώθησε το πρόσωπο του πρώτου και εκείνος απάντησε με γροθιά.

Στον καβγά «χώθηκε» και ο Μπράντον Ίνγκραμ ρίχνοντας κι αυτός μια μπουνιά, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς σε ρόλο «πυροσβέστη» απομάκρυνε τον καλό του φίλο, Κρις Πολ, για να τον ηρεμήσει.

Σημειώνεται ότι οι διαιτητές μετά από εξέταση του βίντεο απέβαλαν τους Πολ, Ρόντο και Ίνγκραμ, με τους Ρόκετς τελικά να κερδίζουν (115-124).

Δείτε την επίμαχη φάση

Η ανταλλαγή γροθιών μεταξύ Ραζόν Ρόντο και Κρις Πολ στον αγώνα των Ρόκετς με τους Λέικερς είχε και συνέχεια…

Ο γκαρντ του Χιούστον κατηγόρησε τον αντίπαλό του πως όλα άρχισαν όταν εκείνος τον έφτυσε, κάτι που ο άσος της Βοστώνης διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πολ έγινε έξαλλος όταν έμαθε πως ένα μέλος της οικογένειας του Ρόντο (δεν έγινε γνωστό ποιο) έκανε χυδαία φραστική επίθεση στη σύζυγο του πλέι μέικερ των Ρόκετς, Τζέιντα, που παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες.

Το ΝΒΑ ερευνά την υπόθεση και αναμένεται να υπάρξουν «καμπάνες» για τους δύο παίκτες, αλλά και τον Μπράντον Ίνγκραμ που συμμετείχε στο επεισόδιο και αποβλήθηκε όπως και οι Ρόντο και Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση