GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η περιέργεια την οδήγησε στη φυλακή - Γυναίκα καταδικάστηκε γιατί έψαξε το κινητό του συζύγου της

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγήθηκε γυναίκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά την καταγγελία του συζύγου της επειδή εκείνη έψαξ...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγήθηκε γυναίκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά την καταγγελία του συζύγου της επειδή εκείνη έψαξε το κινητό του χωρίς την άδειά του.

Ο άνδρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου του κατηγορώντας τη για παραβίαση της ιδιωτικότητάς του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, η γυναίκα έψαξε το κινητό του ενώ αυτός κοιμόταν και αντέγραψε όλα τα αρχεία σε άλλη συσκευή ώστε να τα ελέγξει αργότερα με την ησυχία της.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της τής είχε δώσει παλαιότερα τον κωδικό του και της επέτρεψε να κοιτάξει το κινητό του όταν τον έπιασε να συνομιλεί με άλλη γυναίκα. Ωστόσο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αυστηρούς νόμους για το διαδικτυακό έγκλημα, ιδίως όταν πρέπει να προστατευθεί η ιδιωτικότητα της προσωπικότητας. Tελικά καταδικάστηκε σε τρίμηνη κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση